Veelgestelde vragen

Waar staan jullie algemene voorwaarden?

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

 

Hoe bestel ik een kraamcadeau?

Bestellen bij Babymand is heel eenvoudig, in onze winkel klikt u op één van de vele categorieën, daarna selecteert u het (kraam) cadeau naar keuze. Hierdoor wordt het product in uw babymandje (winkelmandje) geplaatst. Daarna kunt u de bestelling afronden. U kunt natuurlijk ook per e-mail of telefoon bestellen als u dit wenst.

 

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Babymand accepteerd de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Creditcards (via Paypal)
  • Ideal
  • Overboeking
  • Op rekening (alleen voor bedrijven)

 

Zijn deze wel veilig?

Babymand neemt uw persoonsgegevens enorm serieus, daarom hebben wij de strategische keuze gemaakt om voor Paypal te kiezen voor creditcard betalingen, u kunt hier lezen over de veiligheid van Paypal. in het kort betekend dit dat (net als bij IDEAL) uw creditcard gegevens niet bij Babymand worden opgeslagen, Paypal laat ons automatisch weten of de transactie is geslaagd. Dit alles wordt natuurlijk gedaan over een beveiligde verbinding.

Voor de koppeling met de IDEAL omgevingen heeft Babymand besloten om samen te werken met MultiSafePay, ook hier is de omgeving van MultiSafePay gekoppeld aan Babymand.nl over beveiligde verbindingen, u merkt hier als klant niks van. U kunt natuurlijk altijd even letten op het slotje in uw browser scherm.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn kraamcadeau is verstuurd?

Voor de meeste producten is de levertijd 24 uur na akkoord van uw betaling. In de praktijk betekend dit als u voor 12:00u besteld u de volgende werkdag uw bestelling mag verwachten. Met uitzondering van handwerk, hiervoor is de levertijd variabel tussen 5 en 20 werkdagen.

 

Kan ik advies krijgen bij mijn keuze?

Vanzelfsprekend! U kunt ons bellen of e-mailen en wij helpen u graag!

 

Kan ik de cadeaus ophalen?

Ja, dit is mogelijk maar alleen op afspraak.

 

Kan ik voor mijn bedrijf of organisatie ook cadeaus op maat laten samenstellen?

Zeker! Eén van onze consulenten komt met plezier bij u langs om een uniek cadeau samen te stellen, dit product komt dan in de webwinkel die alleen u of uw collega's kan bestellen.

 

Kan ik grotere aantallen inkopen?

Ja, dit is mogelijk, neemt u contact op met ons verkoop team

 

Hoe kan ik contact opnemen met babymand?

Babymand is maandag tot donderdag van 09:00 tot 12:00 telefonisch bereikbaar op 038-477 0667 en via email elke werkdag van 08:00 tot 17:00.

 

Zit er garantie op de producten?

Ja, al onze producten zijn CE gekeurd en als zodanig door de fabrikant gegarandeerd. Mocht u een product toch niet bevallen, dan stuurt u het product terug en krijgt u uw geld (exclusief verzendkosten) terug.

 

end faq