vakantie

VAKANTIEMELDING

Babymand is met vakantie van 10 juni tot en met 18 juni. Hieronder vindt u antwoord op uw mogelijke vragen.


Ik heb niet gezien dat Babymand dicht was en ik wil mijn bestelling annuleren.
A: Dat is mogelijk, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw bestelnummer, we storten eventuele ideal / paypal boekingen zo snel mogelijk na terugkomst terug

Ik heb een andere heel urgente vraag, kan ik jullie bereiken?
A: Ja voor spoedvragen, via e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of via het contact formulier. U krijgt binnen 3 werkdagen bericht.
Wij wensen u een hele fijne vakantie en zien u graag terug bij Babymand.nl!

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat een artikel niet bevalt, of dat er tijdens transport schade is ontstaan, dat is ontzettend vervelend en wij zullen er alles aan doen om het ongemak dat u heeft zo snel en zo goed mogelijk op te lossen.  Neemt u dan telefonisch contact met ons op met het spoed nummer (06 511 80 576 ) zodat wij u direct kunnen helpen.

Babymand gaat voor 100% tevredenheid, elke dag weer!

Op zoek naar een uniek kraamkado?

U kunt bij ons kiezen uit verschillende kraamkado's

Vanzelfsprekend worden onze kraamkado's gezellig verpakt met folie en lekker veel lint! Dan goed en stevig verpakt en voorzien van uw felicitatiewens verstuurd naar de ontvanger. Natuurlijk houden wij u tijdens dit proces op de hoogte, zo krijgt u een trackingnummer en melden wij u wanneer het pakket is afgeleverd en wie er voor heeft getekend. Zo bent u als eerste op de hoogte en kunt u rustig wachten op de leuke en spontane reacties!

Zoals de luiertaart als kraamkado

De luiertaaart is een dankbaar kraamkado, niet alleen staat het hardstikke leuk op de kraamtafel, maar zijn alle artikelen in de luiertaarten bruikbaar voor de ouders in de eerste maanden, zo wordt er lang over u gesproken!
Een voorbeeld van een luiertaart:

De luiertaart als kraamkado, klik en lees meer...

De originele Babymand is ook een uniek kraamkado

Bij babymand zijn we altijd op zoek om u de meeste unieke kraamkado's te kunnen leveren, snel, mooi vakkundig en correct natuurlijk.
De kraamkado's komen in verschillende dessins, zoals bijvoorbeeld:

Orginele babymand kraamkado's, lees meer....

Wellicht een kraamkado met naam?

Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerd kraamkado met een naam geborduurd! Door onze borduurservice loopt uw bestelling natuurlijk geen vertraging op!
Of het nu een slabber met naam, een badjas met naam of een badcape met naam moet zijn, wij hebben het altijd op voorraad!

Kraamkado met naam, klik en lees meer...

Bezorgen

Voor de meeste producten is de levertijd 2 werkdagen na akkoord van uw betaling. In de praktijk betekend dit veelal als u voor 12:00u besteld op werkdagen u de volgende werkdag uw bestelling mag verwachten. Met uitzondering van handwerk, hiervoor is de levertijd variabel tussen 5 en 20 werkdagen.

Babymand verzend binnen Nederland met GLS, nadat wij uw bestelling hebben klaargemaakt voor verzending krijg u van ons via e-mail een track en trace nummer. Hiermee kunt u altijd uw pakket volgen tot het moment van bezorging. 

 

Kraamcadeau of kraamkado?

KadoDat de officiële spelling kraamcadeau is, weten de meeste mensen wel, maar kraamkado, dat was vroeger toch wel toegestaan? Het is een wijdverbreid misverstand dat kraamkado ooit in het Groene Boekje (of een ander naslagwerk) heeft gestaan. Dat is namelijk niet het geval. Ook in de periode 1954-1995, toen veel woorden naast een 'voorkeurspelling' een 'toegelaten spelling' kenden, was alleen kraamcadeau juist.

Vermoedelijk is de schrijfwijze kraamkado van vrij recente datum. In hetWoordenboek der Nederlandsche Taal, dat tussen 1864 en 1998 gemaakt werd, komt kraamkado niet voor. De historicus G.C. Molewijk schreef in september 1992 in Onze Taal dat dergelijke "fantasiespellingen" (hij noemt ook aksie, belgies en kompjoeter) in de jaren zestig en zeventig zijn opgekomen. Duidelijk is in elk geval dat de schrijfwijze kraamkado tegenwoordig zeer populair is; via Google vinden we 1,7 miljoen treffers (tegenover 2,8 miljoen voor kraamcadeau).

Volgens het huidige Groene Boekje is kraamcadeau nog steeds de enige juiste schrijfwijze; het Witte Boekje keurt, in informele teksten, kraamkado ook goed.

Onduidelijkheid is er trouwens ook wel over de juiste schrijfwijze van het meervoud van kraamcadeau/kado. Juist zijn kraamcadeaus en kraamkado's.

Bron: http://www.onzetaal.nl/advies/kado.php